sábado, 21 de enero de 2012

Etern capità Jarque

Avui s'ha inaugurat l'estàtua en memòria de Dani Jarque a la porta 21 de l'Estadi de Cornellà-El Prat. Ha estat un acte emotiu, amb dos discursos especialment emotius de Màgic Díaz, qui fou el seu representant. i, l'escultora de l'obra, Marta Solsona.

L'espanyolisme no oblida el seu gran capità. A més de l'estàtua, cada minut 21 de tots els partits s'aplaudeix en el seu honor, i la Ciutat Esportiva de Sant Adrià es dirà ben aviat Dani Jarque.
Un exemple de tots el bons valors de l'Espanyol: cantera, esforç, respecte, companyerisme, discreció i esperit de superació davant les adversitats.

Vaig fer la foto, com molts d'altres seguidors blanc i blaus, després del partit contra el Granada (3-0), que es va jugar el mateix dia de l'inauguració. El club va tenir la deferència de deixar oberta la porta 21 durant una hora després del matx, el que va provocar molta expectació.
Dani, mai t'oblidarem!

2 comentarios:

  1. La Eva et va veure per TV-3, al costat del Pandiani.

    Att. faceeta...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Carai, doncs jo no era. S'haurà confós amb un altre :-) Pandiani va anar pel matí, quan es van fer els parlaments, i jo per la tarda, deprés del partit.

      Eliminar