lunes, 30 de enero de 2012

El último fichaje del Espanyol se llama Kike




No se llama Moutinho, ni Kalu Uche, ni tan siquiera Víctor Sánchez. El nuevo crack del Espanyol es el pequeño Kike Cobalea Olivella, sobrino de mi buen amigo y ultrafondista Jordi Olivella e hijo de Quique, que también hizo triatlones en su día.
En el programa de Esports 3, Hat Trick Espanyol, Quiquín, de sólo 11 años, emocionó a la audiencia perica con su desparpajo y amor a los colores blanquiazules.




http://www.esport3.cat/programa/810



http://www.facebook.com/photo.php?v=2858788621353

Su trayectoria españolista no es nueva. Pese a su corta edad, ya animó a su equipo en la final de Glasgow, cuando sólo tenía siete años. Su madre Nuria le recompensó por su memorable actuación televisiva con tres sobres de cromos de fútbol Panini. Sin duda, un ejemplo a seguir que demuestra lo bien que crecen las nuevas generaciones pericas.
¡Ets un crack, Kike!


A la foto, camí de Glasgow amb el seu divertit oncle Jordi i el periodista Tomás Guasch.

6 comentarios:

  1. m,encanta,amb el carinyo k sta fet aket blog!!!

    ResponderEliminar
  2. Jo vax a la seva clase!!! estava posant noms a lababalà al google i... mira! wao, estic flipant! no es q siguem mt amics xo tampoc ens portem malament.
    Un saluduuu al Kike, kuan el vegi ja li dire q hi ha un blog k ell sur

    ResponderEliminar
  3. No crec que es mereixi un blog, va a la nostra classe es un maleducat, un flipat i un marginat a tothom li cau malament. Va de guais, es creu el millor i es pensa que està cachas. Es flipa molt de que l'Espanyol es millor que el Barça i es mentida, no el marginem per aixo sino perque es molt maleducat i da guapo no en te res. (6èA)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. si vols et farem un blog a tu, perque detecto una certa enveja per la teva part,tu a part de lletja ets maleducada,un consell,no vagis per la vida envejan el dels demes,d'aquesta manera mai seras feliç sempra seras una frustrada/o VISCA L'ESPANYOL

      Eliminar
  4. k va soc un amic seu i no es veritat

    ResponderEliminar
  5. Hola sòc el kike se qui ha escrit allò sòn unes noies de la meva classe amb les que no em porto molt bé ja que sempre ens discutim per tema d'equips no posaré noms però que sapiguen que com que l'Espanyol és un club més familiar estem mes units no com altres equips que sòn 120.000 i que no es coneixen de re és molt millor lluitar per els colors que estimes que no dir que ets de qualsevol club del que és molta gent arriba un moment que no té merit i evidenment se que no puc caure bé a tothom.

    ResponderEliminar